Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Με δείπνα λύνουμε το κυπριακό;

"Αριστερά ο "αριστερός" Χριστόφιας, στην μέση ο τουρκολάγνος Ντάουνερ και στα αριστερά ποιος άλλος ο ανεπανάληπτος ακροδεξιός φασίστας Ντερβίς"

Μέγα δείπνο πραγματοποιήθηκε στα κατεχόμενα εδάφη μας μεταξύ του προέδρου της Κ.Δ. (ναι τον λέμε πρόεδρο όλης της Κύπρου ακόμη και όχι Ε/Κ ηγέτη) και του κατοχικού ηγέτη. Το δείπνο σύμφωνα με δηλώσεις του κου Χριστόφια ήταν φιλικό μεταξύ δύο φίλων.
Το θέμα είναι ότι εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι μπορεί να βοηθήσει ένα δείπνο με τον ακροδεξιό Έρογλου. Αν συνηθίζει ο κος Χριστόφιας να τρώει με ακροδεξιούς και φασίστες δεν φταίει ο κυπριακός Λαός γι αυτό!
Εξάλλου τι θα βοηθήσει στο κυπριακό αυτό; Θα είναι πιο καλά τα πράγματα; ή θα δημιουργηθεί (όπως εξάλλου δημιουργήθηκε και παλαιότερα τάχα) το γνωστό σε όλους "καλό κλίμα"; Δεν γνωρίζουμε. Θα έπρεπε όμως ως εκλελεγμένος πρόεδρος από τους Κυπρίους της Κ.Δ. και που έχει και την "λαική εντολή για διευθέτηση του κυπριακού θέματος" να αναφέρει, επιτέλους, στον λαό τι κάνει, γιατί το κάνει, ποιος ο σκοπός!
Με ποιον συνομιλούμε επιτέλους; Είναι θέματα που τα φωνάζουμε συνέχεια αλλά κανείς δεν λαμβάνει κανένα υπόψιν. Δυστυχώς η κομματοκρατία της δήθεν δημοκρατίας καλά κρατεί.
Δεν υπάρχει πλέον λαϊκή κυριαρχία, αξιοκρατική εξουσία και γενικά ο λαός ΑΠΕΧΕΙ προκλητικά από τα κοινά του τόπου.
Σ' αυτό φέρει και ο λαός ευθύνη αλλά πιο πολύ το κράτος που ΔΕΝ δίνει ευκαιρία στον λαό να αποφασίσει για το μέλλον του, για το κυπριακό θέμα ή και ακόμη για κάποιους σοβαρούς νόμους που έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με τον λαό. ΔΕΝ γνωρίζουμε ποιοί μας κυβερνούν και τι κάνουν αυτοί που μας κυβερνούν. Κατά τ' άλλα υπάρχει δημοκρατία και πρέπει να χαιρόμαστε γι αυτό!
Ενώ οι εξελίξεις πάνε χάλια για την Κύπρο μας (σε όλα τα επίπεδα) τώρα έρχονται και βουλευτικές, άρα 3-4 μήνες και πλέον οι πολιτικάντηδες μας καρεκλοκένταυροι θα ασχοληθούν εξ ολοκλήρου με αυτό το θέμα. Στο χέρι μας είναι να τους μουτζώσουμε και να στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα ότι "αφού μας γράφετε και μεις το ίδιο"

Ενδιαφέρον άρθρο επί του θέματος μπορείτε θα βρείτε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου