Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Και ο Κ.Ο.Τ νομιμοποιεί την διχοτόμηση;



Προσθήκη  εικόνας























Το ένθετο του ΚΟΤ το οποίο διανεμόταν στις εφημερίδες της Κυριακής
. Δεξιά βλέπετε την σελίδα που δείχνει την Κύπρο προκλητικά διχοτομημένη.

Έκπληκτοι μείναμε για ακόμη μια φορά από τις κυπριακές υπηρεσίες. Μετροφυλόντας το ένθετο που έκδοσε δωρεάν ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού δείχνει σε μια σελίδα την Κύπρο για να δείξει τις περιοχές που υπάρχουν σημαίες διάσωσης. Το πρόβλημα με αυτήν την εικόνα είναι ότι μεταξύ βόρεια και νότια της Κύπρου μας παρουσιάζει μια διαχωριστική γραμμή.
Επίσης το τραγικότερο είναι ότι στο νότιο "τμήμα" υπάρχουν οι σημαίες της Κ.Δ. και την Ε.Ε. χωρίς καμιά από τις δύο να μπαίνουν στο "βόρειο" τμήμα.
Να σημειώσουμε ότι το ένθετο είναι παιδικό. Δηλαδή, όπως θα δείτε και στις εικόνες που παρουσιάζουμε, είναι τύπου κόμιξ και στα χέρια ενός παιδιού θα είναι πολύ ελκυστικό για μετροφύλλημα έστω και για τις εικόνες.
Αυτόματα ένα παιδί 5-6 χρονών μόλις δει την εικόνα θα αποτυπωθεί στον εγκέφαλο του ότι η Κύπρος είναι διχοτομημένη χωρίς κάποια εξήγηση και ότι στο νότιο τμήμα έχουμε την σημαία μας μόνον!
Δεν γνωρίζουμε εάν είναι σκόπιμο, καταλάβουν τυχαίο αλλά το θέμα είναι ότι είναι πρόβλημα μεγάλο! Δεν μπορείς σε ένα παιδικό έντυπο, ή σε οποιονδήποτε άλλο, να δείχνεις την Κύπρο διχοτομημένη χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως εξήγηση αφήνοντας έτσι ερωτηματικά σε κάποιο παιδί ή ακόμη και σε κάποιο ξένο.

Μετά από την εφημερίδα "Καθημερινή" η οποία δημοσίευε την Κύπρο διχοτομημένη στο φύλλο που παρουσίαζε τον καιρό, το παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία μας της ομάδας μας μπιλιάρδου με την "ομάδα" του ψευδοκράτους, την ανάρτηση της τούρκικης σημαίας, για λόγους αθλητισμού, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου έρχεται κι αυτό (απο κυβερνηστικό έντυπο (!!!)) και δεν ξέρουμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σ' αυτή την ημικατεχόμενη πατρίδα που τόσο την βασανίζουν οι βάρβαροι και τώρα και οι νόμιμοι κάτοικοι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου