Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σήμερα το μνημόσυνο του Αυξεντίου, ακύρωση τρισαγίου και αναπαράστασης


Τα 2 στεφάνια των 2 αυτόνομων οργανώσεων. Τα άλλα ήρθαν μαζικά(!!!) μετά και τοποθετήθηκαν κάτω.


Τελέστηκε σήμερα το μνημόσυνο του ήρωα, υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου. Στον επιμνημόσυνο λόγο ήτανε ο κος Κάρογιαν πρόεδρος της βουλής. Ο κος Κάρογιαν έκανε λόγο για συσπείρωση του εσωτερικού μετώπου ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, όπως είπε, τις τουρκικές μεθοδεύσεις και τελικά να τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την θυσία του ήρωα μας με την επανένωση!!!!
Είναι απίστευτη κατάντια του κου Κάρογιαν ο οποίος δεν ντρέπεται και κάνει επιμνημόσυνο λόγο στον αγωνιστή που έδωσε το αίμα του το κορμί του για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ (και το τονίζω ΟΧΙ την "επανένωση") και την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.
Και συνεχίζω να λέω πως δεν ντράπηκε! Να τα κάνει όλα για την καρέκλα του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση, να μιλά για τούρκικες μεθοδεύσεις και από την άλλη να ΘΕΛΕΙ να μείνει στην κυβέρνησης Χριστόφια μετά από όλες αυτές τις γενναιόδωρες προσφορές προς τους Τούρκους!
Το χειρότερο όμως ήταν ότι η καθιερωμένη αναπαράσταση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ με ένα πρωτοφανή τρόπο (δήθεν λόγο βροχής)! Βλέπετε οι βουλευτές μας και οι λοιποί πολιτικάντιδες ούτε το κρησφύγετο του Αυξεντίου ΔΕΝ μπόρεσαν να αντικρίσουν καθώς τα στεφάνια στο κρησφύγετο κατατέθηκαν ΟΛΑ μαζί, από τον στρατονόμο.
Σαν να τους ξέμειναν και ήθελαν κάπου να τα ρίξουν για να πούνε ότι τα έβαλαν!
Είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ο τρόπος κατάθεσης στεφάνων στο κρησφύγετο του ήρωα μας από τους πολιτικούς νεολαίες της ΝΑΙΔΗΣΥ κτλ!
Τα μόνα στεφάνια που κατατέθηκαν από τους ίδιους ήταν 2. Μεταξύ αυτών μια Αυτόνομη Μαθητική και μια Αυτόνομη Φοιτητική.

2 σχόλια:

  1. Τα λογια ειναι περιττα .Μπραβο μας ομως ο ΗΡΩΑΣ ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ οταν πολεμουσε για εμας και την Κυπρο μας μεσα στα χιονια μεσα στο κρυο μεσα σε αυτες τελοσπαντων τις συνθηκες , δεν πισωπατησε, δεν υποχωρησε εδωσε στα σκυλια να καταλαβουν και εμεις μια βροχουλα δεν αντεχουμε.Ο Θεος να μας συγχωρεσει μια πιο πολυ ο Γρηγορης που βλεπει απο ψηλα πως ολα αυτα για τα οποια πολεμησε τωρα τα πουλανε ανθρωποι που καλα καλα τις δικες τους υποχρεωσεις προς την πατριδα ποτε δεν τηρησαν τηρουν ομως τις υποχρεωσεις τους για μια καρεκλα καθαρη το αιμα και τα λεφτα του κοσμου .ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά ντροπή.... ο Αυξεντιου καιγόταν στο κρησφύγετο για να μας φωτισει με το φως της ελυθεριας. Και εμεις τον τιμησαμε με καφέδες και αλμυρά..στο κρησφύγετο λίγα λουλούδια, δυο στεφάνια και μια χούφτα νέοι που ακομα ελπίζουν. Και ένας μονο να μείνει εμεις θα αγωνιστούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή