Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Εμπρός στο δρόμο της τιμιότητας που χάραξε ο Νιχάτ-πρώην-Νικόλας!


Από την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ πληροφορηθήκαμε πως ένας πρώην συμπατριώτης μας, ο Νικόλας, αλλαξοπίστησε και ονομάστηκε Νιχάτ. Παραθέτουμε την είδηση και μετά θα το σχολιάσουμε:

Ε/Κ ασπάστηκε το Ισλάμ αλλά δεν κάνει σουνέτι

Από Νικόλας έγινε Νιχάτ

Την ιστορία ενός Ε/Κ που ασπάστηκε πριν από ένα χρόνο το Ισλάμ και πλέον είναι ένθερμος υποστηρικτής του μουσουλμανισμού προβάλλει η τ/κ εφημερίδα «Χαβαντίς». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω Ε/Κ, ονόματι Νικόλας, εργαζόταν στο παρελθόν στις Κυπριακές Αερογραμμές και πέρσι, σε ηλικία 36 χρόνων, πήρε την απόφαση να αλλάξει θρήσκευμα γιατί, όπως εξήγησε, στις ελεύθερες περιοχές υπάρχουν πολλές... αδικίες για τις οποίες ο ίδιος πιστεύει ότι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η Εκκλησία.

Δίχως να συγκεκριμενοποιεί τις αδικίες που υπάρχουν στις ελεύθερες περιοχές, ο Νικόλας απλώς αναφέρει εν είδει παραδείγματος ότι όσο ήταν στο στρατό ο διοικητής του, που είχε στενές σχέσεις με την Εκκλησία, τον «ταλαιπώρησε» πολύ. «Διαπίστωσα πόσο άσχημη μπορεί να γίνει η θρησκεία μας. Και η Ορθοδοξία είναι μια χούντα» λέει, εξηγώντας ότι ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος δημοκρατικός.

Όσον αφορά τώρα τη νέα του θρησκεία, ο Νικόλας άλλαξε μαζί με την πίστη του και το όνομά του σε Νιχάτ. «Μια μέρα καθόμουν σε έναν καφενέ στον Αστρομερίτη. Εκεί βρέθηκα με έναν Τ/Κ που γνωρίζει τον σεΐχη Ναζίμ και του ζήτησα να με φέρει σε επαφή. Όταν βρέθηκα με τον σεΐχη του είπα ότι θέλω να γίνω μουσουλμάνος» εξιστορεί ο Ε/Κ, λέγοντας πως του δόθηκε και πιστοποιητικό στο οποίο αναφέρεται ότι είναι πλέον μουσουλμάνος. Σε ερώτηση κατά πόσο σκέφτεται να κάνει και σουνέτι, όπως απαιτεί ο μουσουλμανισμός, ο Νικόλας - Νιχάτ λέει ότι δεν προτίθεται να το πράξει, αν και γνωρίζει ότι είναι καλό από πλευράς υγιεινής. «Πηγαίνω καμιά φορά τις Παρασκευές στο τζαμί για προσευχή αλλά όχι συχνά. Είμαι Ευρωπαίος» συνεχίζει, λέγοντας ότι ο μουσουλμανισμός του άλλαξε προς το καλύτερο τη ζωή. «Παλιά έπινα πολύ, χαρτόπαιζα και ξόδευα τα χρήματά μου σε γυναίκες. Όχι όμως πλέον».

Ο Νικόλας - Νιχάτ (άνεργος και μένει στις ελεύθερες περιοχές) εξήγησε επίσης τις απόψεις του για το Κυπριακό, δηλώνοντας θαυμαστής του Ραούφ Ντενκτάς. «Πηγαίνω πού και πού και επισκέπτομαι τον Ρ. Ντενκτάς. Την τελευταία φορά τον επισκέφθηκα με τον πατέρα μου. Είναι πολύ καλός και τον αγαπώ. Μας είπε πολλές φορές ότι Ε/Κ και Τ/Κ δεν μπορούν να ζήσουν μαζί. Και συμφωνώ μαζί του. Οι Ε/Κ λόγω θρησκείας δεν συμπαθούν τους Τ/Κ, ενώ οι Τ/Κ θέλουν μόνο τα χρήματα των Ε/Κ», καταλήγει ο εν λόγω Ε/Κ.

Κωδικός άρθρου: 890863 - ΠΟΛΙΤΗΣ - 18/08/2009, Σελίδα: 6


Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο θέλει να συγχαρεί τον κ. Νικόλα που άλλαξε επιτέλους την πίστη του, άλλαξε το όνομα του και έγινε ένας κανονικός και φανερός οπαδός του Ραούφ Ντενκτάς, του ρατσιστή, εθνικιστή, φασίστα που ματοκύλησε την Κύπρο, ξεπαστρεύοντας αρχικά τους Τουρκοκύπριους αντιπάλους του και μετά τέθηκε επικεφαλής των τρομοκρατών της ΤΜΤ που δοκίμασαν να διαλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία.

Για μας ο Νιχάτ -όπως αποκαλείται πλέον ο πρώην Νικολής- είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όχι βέβαια γιατί είναι ντενκτασικός. Αλλά, διότι δεν είναι δειλός σαν κάτι άλλους και ίσια και αντρίκια αυτοπροσδιορίζεται ως αυτό που είναι: Τούρκος εθνικιστής, μουσουλμάνος το θρήσκευμα, οπαδός του Ραούφ Ντενκτάς και της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Ας τον πάρουν παράδειγμα κάποιοι άλλοι -κοινώς- χέστηδες (και συγχωρέστε μας την φράση), οι οποίοι ενώ είναι ντενκτασικότεροι του Ντενκτάς (πχ απόψεις τους για Σχέδιο Ανάν), υποστηρίζουν κλαίγοντας τον εθνικιστή Ταλάτ (οι γνωστοί χειροκροτητές του Αγίου Μάμα και άλλοι), γράφουν λες και δουλεύουν σε αυτόματο πιλότο σε μπλογκς, ιστοσελίδες και φόρουμς μέρα-νύχτα υπέρ του τουρκικού στρατού εισβολής (πχ εξισώνοντας τα εγκλήματα του τουρκικού κράτους και του τουρκικού στρατού με τις πράξεις των αδέσποτων ομοϊδεατών τους της ΕΟΚΑ ΒΗΤΑ) ή κατασκευάζουν ψευδή "ιστορικά" στοιχεία για να υποβοηθήσουν τον Ντενκτάς και το φασιστικό βαθύ κράτος της Άγκυρας (πχ πρόσφατη περίπτωση με φωτογραφίες στο Τζιάος όπου "συγγραφέας-ερευνητής" περίπου κατασκεύασε -και μετά εμμέσως το παραδέχτηκε- δήθεν δολοφονία Τ/κ από άνδρες της Ε.Φ.).


Όλοι οι πιο πάνω, και πολλοί άλλοι, ας έχουν τα κότσια του Νιχάτ-πρώην-Νικόλα και να εμφανιστούν και εκείνοι με το πραγματικό τους πρόσωπο.

Αφού τους ξέρουμε: είναι Ελληνοκύπριοι, ή μάλλον είχαν την ατυχία να είναι ελληνικής, κυπριακής καταγωγής, αλλά οι ίδιοι με τις απόψεις τους (αρθρογράφοι, μπλόγκερς, εκδότες, "ερευνητές-συγγραφείς" κλπ) και τις πρακτικές τους (πολιτικοί, σταλινικοί της ΚΥΠ, επικουρικοί της Επαγρύπνησης, Χαραυγίτες του ΕΛΑΜ) -που συμβαδίζουν σε θέματα ουσίας κατά ένα 97% με τον Ραούφ Ντενκτάς- είναι στην ουσία Τούρκοι εθνικιστές, φασίστες Γκρίζοι Λύκοι, οπαδοί της Εργκενεκόν (οι πιο ακραίοι) ή τσογλάνια του Ερντογάν (οι πιο λάιτ).
Γιατί έχουν όλοι αυτοί οι ελληνοκυπριακής καταγωγής Γκρίζοι Λύκοι, όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι Τούρκοι ρατσιστές την απαίτηση να τους ονομάζουμε "Ελληνοκύπριους πολίτες", "επαναπροσεγγιστές", "φιλειρηνιστές", "απλούς Κύπριους", "ρεαλιστές", κλπ;;;

Να αποκτήσουν τα κότσια και το θάρρος του Νιχάτ-πρώην-Νικόλα και να πάνε και εκείνοι να βγουν ξεκάθαρα και να πουν αυτό που είναι: Οπαδοί του Ντενκτάς.

Αυτό θα βοηθήσει πολύ και την ψυχολογία και την ταλαιπωρημένη προσωπικότητα τους. Για παράδειγμα, ο γνωστός ανά το παγκύπριο ηλικιακός ρατσιστής, ο Fasistas_Anef_Oriwn, θα μπορούσε επιτέλους, με μια θαρραλλέα δημόσια τοποθέτηση να απολυτρωθεί. Να γίνει Ahmet_Oriwn. Ή και Ahmet_Davutoglu_Oriwn. Τα παιδικά τραύματα του θα μπορούσαν, ίσως, να επουλωθούν. Μια τέτοια τοποθέτηση δεν θα τον ανάγκαζε να κρύβει την πραγματική του ιδεολογία και τα πραγματικά του πιστεύω στα καλούπια και στους καθωσπρεπισμού του "Ελληνοκύπριου". Μια αναβάπτιση του στα νάματα του Παντουρκισμού θα ήταν απολυτρωτική. Θα μπορούσε επιτέλους να πει, ίσια και αντρίκια: "Ε ναι ρε Κοπέλια της Επιτροπής, ε ναι ρε χωρκανοί μου, είμαι του Ντενκτάς! Ε ναι ρε φίλοι και συγγενείς, υποστηρίζω την λύση της Τουρκίας, υποστηρίζω την διχοτόμηση των Εγγλέζων, τούτα πιστεύκω, τούτα υποστηρίζω!". Δεν θα χρειαζόταν να καλύπτει τις πραγματικές του απόψεις κάτω από ένα πέπλο "ελληνοκυπριακό".

Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο έτερος κομματικός υπάλληλος, και να μεταδωθεί από τις συχνότητες και να το ακούσουν οι πάντες, ως τα Άστρα: "Ναι, εγώ, ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω οι Κερυνειώτες να ΜΗΝ παν στα σπίτια τους! Ναι, εγώ ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω πως οι ο συνφασίστας μου Ταλάτ θα είναι εκ περιτροπής πρόεδρος σας! Ναι, εγώ ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω πως ο Ένδοξος Τουρκικός Στρατός θα έχει εγγυήσεις! Ναι, εγώ ο Μουράτ Μουράτ υποστηρίζω τα δύο κράτη στην Κύπρο!"

Ας κάνουν ότι έκανε ο Νιχάτ-πρώην-Νικόλας, για να είναι τίμιοι με τον εαυτό τους, την οικογένεια τους και την πατρίδα τους, και ας μην μας το παίζουν και "Ελληνοκύπριοι πατριώτες" από πάνω!
Από το christofias-watch.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι ο πρωτος γραικυλος που εγινε μουσουλμανος. Δυστυχως παιδια υπαρχουν παντα αυτοι που δεν μπορεσαν να γινουν ρωμιοι γιατι δεν ειχαν την ψυχη του Ελληνα, και προσκυνουσαν μια τον ενα και μια τον αλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή