Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Η νέα Χούντα ξανακτυπά!



Βλέποντας σήμερα και την σημερινή κατάσταση στο Κελλάκι επιβεβαιώθηκε ότι ζούμε πλέον σε μια Χούντα στην οποία μόνο οι ακελικοί έχουν δικαιώματα. Σαν νέοι υποταγμένοι στο καθεστώς εξυπηρετούν πλήρως την συστηματική φίμωση του ανεξάρτητου λαού που ζητά τα δίκαια του.

Αυτοί που επικαλούνται τον λαό, που μιλούν για λαό που να μην σκύβει το κεφάλι και τον ωθούν σε αντίσταση. Αυτοί είναι οι ίδιοι που πολεμούν κάθε είδους αντίσταση, προσπαθούν να φιμώσουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση για να εξυπηρετήσουν μόνο τα κομματικά τους συμφέροντα. Θεωρώντας, όπως πάντα, τους εαυτούς τους και το κόμμα τους ανώτερους και τον υπόλοιπο ανεξάρτητο λαό τους ακραίους και τους λανθασμένους.

Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν ύβρη τόσο για την λαϊκή αντίσταση, σε γενικό βαθμό, όσο και για τους 13 νεκρούς μας για τους οποίους συγγενείς τους και λαός ψάχνουν για το πιο απλό που δυστυχώς στις μέρες μας έγινε και ανέφικτο όνειρο: την δικαίωση.

Ένας λαός σαν μια γροθιά ενωμένος ζητά δικαίωση και αξιοπρέπεια σε αυτόν τον τόπο. Η προσφυγή στα κατεχόμενα για ηλεκτρικό ρεύμα από τον κατακτητή δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Αυτή ήταν κίνηση προδοσίας από την πλευρά μας και υποταγής, μια κίνηση που έδωσε στους Τούρκους την αφορμή να εκφράσουν τις εμετικές πλέον απόψεις τους για την Κύπρο και ακόμη μια φορά, όπως πάντα, να προκαλούν ασύστολα τους Έλληνες της Κύπρου.

Για αυτά όλα όμως ευθύνεται τόσο η τωρινή κυβέρνηση όσο και οι εκάστοτε οι οποίες δίνοντας υπόσταση στο ψευδοκράτος καταφέρνουν σιγά-σιγά να ωθούν αυτό προς την αναγνώριση του και το άδικο κλείσιμο του κυπριακού ζητήματος.

Ένας λαός που τον εξαθλιώνουν προσπαθεί να αναγεννηθεί και να αντισταθεί στο καθεστώς Χριστόφια και να βροντοφωνάξει πως αυτή η γη πρέπει να κυβερνάται από τον λαό και μόνον και όχι από οποιονδήποτε “μονάρχη” ο οποίος καταστρέφει τον λαό και την Πατρίδα.

Κρατάτε γερά αδέλφια, επί καθημερινής βάσεως στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου