Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ο φασίστας Έρογλου ξανακτυπά


"Που λέτε παιδιά μου, η Κύπρος δεν ήταν ποτέ ελληνική αλλά τούρκικη! Ήταν και τούρκικη πριν καν να δημιουργηθεί το τουρκικό έθνος!"

Αυτό έμεινε να ακούσουμε από τον φασίστα Έρογλου. Σε εορτασμούς στην Τιλληρία για το φονικό που επέβαλε η Τουρκία το '64 στους Έλληνες κατοίκους ο Έρογλου (τάχα Τ/κ ηγέτης) είπε μεταξύ άλλων ότι η σημερινή μέρα μας θυμίζει ότι οι Τούρκοι της Κύπρου αντιστάθηκαν και ότι αυτός ο τόπος ποτέ δεν ήταν ελληνικός.
Υπόψιν ότι πέρασαν από τα κατεχόμενα 90 λεοφορία και 2000 Τούρκοι για τους εορτασμούς τους στην Τυλληρία. Εδώ διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Τούρκοι όχι μόνο δεν μετανοούν, όχι μόνο δεν καταλαμβαίνουν αλλά αν χρειαζόταν να κάμουν και δεύτερή εισβολή θα την έκαναν με χαρά και φανατισμό για ολοκλήρωση του κατοχικού τους έργου στην Κύπρου.
Μετά την δήλωση Έρογλου διαφαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι πρόθεση του "Τ/κ ηγέτη" είναι όχι η λύση του κυπριακού σύμφωνα με αρχές αλλά η "λύση" που θα εξασφαλίζει στους Τούρκους ΝΟΜΙΜΗ κυριαρχία στον βορρά και συγκυριαρχία στον νότο. Αυτό πλέον είναι φαεινότερο από ποτέ.
Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι ότι ο κος Χριστόφιας (και κάθε Χριστόφιας εκάστοτε πρόεδρος) κάνει φιλικά δείπνα μαζί του για τα "βρουν" δήθεν ή για να αποκτήσουν "φιλικές σχέσεις". Προσωπικά πάντως δεν θα επιδίωκα προσωπικές και φιλικές σχέσεις με ένα τόσο προκλητικό φασίστα ο όποιος όχι μόνο δεν σέβεται τίποτα αλλά καταντά αηδία.
Τούρκοι και δικοί μας, ΔΕΝ θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ την τουρκική βαρβαρότητα θα πορευόμαστε για την διαφύλαξη του ελληνικού στοιχείου στην Κύπρο μας και για την λευτεριά της, όσες κι αν είναι οι δυσκολίες όσοι κι αν είναι οι εχθροί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου