Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Από το σύνταγμα στο προεδρικό - κοινός Αγώνας!


Στο προεδρικό.
 Οι κινητοποιήσεις έξω από το σύνταγμα ξαναρχίζουν αυτές τις μέρες. Σύμφωνα με την ζωντανή ανταπόκριση (από το Ζούγκλα) οι Έλληνες αγανακτισμένοι ανέρχονται γύρω στους 2500 και συνεχώς ομάδες ομάδες μαζεύονται για να διαδηλώσουν ενάντια στην κυβέρνηση και την βουλή απαιτώντας πραγματική δημοκρατία.


Στο σύνταγμα.
 Οι Έλληνες πολίτες ξυπνώντας και πάλι, μετά από τις "διακοπές" του Καλοκαιριού, είναι και πάλι στους δρόμους για να διαδηλώσουν για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον.


Ένα μέλλον που θα μπορεί η Ελλάδα πλέον να είναι πραγματικά Ανεξάρτητη, ελεύθερη και προπαντός δημοκρατική. αγανακτισμένοι.


 Πιο νότια σε ένα άλλο μέρος του ελληνισμού στην Κύπρο ο Ελληνικός λαός αγωνίζεται για τα ίδια ακριβώς πράγματα όμως με άλλες αφορμές. Σε αυτήν την περίπτωση είναι αγανακτισμένοι για την πολιτική Χριστόφια. Το ποτήρι ξεχυλάει με την έκρηξη στο Μαρί. Μετά από τις υποχωρήσεις στο κυπριακό, την υποβάθμιση της Ε.Φ., τα φανερά (πλέον) ρουσφέτια και την τόση αδικία ο λαός επιτέλους είναι στον δρόμο για να διαδηλώσει και να φωνάξει "οι ένοχοι να τιμωρηθούν" "ο Χριστόφιας να παραιτηθεί"!


 Το ζήτημα που πρέπει να τεθεί επί τάπητος είναι η σχέση των δύο εκδηλώσεων διαμαρτυρίας σε Λευκωσία και σε Αθήνα. Η σχέση είναι άμεση και θα πρέπει το ενδιαφέρον να αυξηθεί και  εκ μέρους των δύο αυθόρμητων, υπερκομματικών διαδηλώσεων σε Σύνταγμα και Προεδρικό.


 Οι Κύπριοι επιβάλλεται να ενδιαφέρονται και να ασχολούνται με τον αδελφό Λαό στην μητροπολιτική Ελλάδα γιατί ο Λαός είναι ο ίδιος απλά είναι σε άλλο τόπο, σε άλλη περιοχή καλύτερα.  Η αλληλεγγύη του Λαού είναι πολύ σημαντικό να οικοδομηθεί γιατί μόνο έτσι θα ενισχυθούν τα μέτωπα και σε Σύνταγμα και σε Προεδρικό. Οι δύο πρέπει να είναι σε επικοινωνία, τουλάχιστον άτομα τα οποία συμμετέχουν (στο προεδρικό και σύνταγμα) πρέπει να είναι σε επικοινωνία και σε άμεσο ενδιαφέρον.


 Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την αλληλεγγύη και καταπολεμούμε το χάσμα των δύο αδελφών Λαών που προωθούσαν και προωθούν κομματικοί και ξένοι κύκλοι. Επίσης, μπορούμε να μάθουμε από τις δύο διαδηλώσει και να βρούμε κοινούς τρόπους για επίτευξη του σκοπού μας.


 Τελειώνοντας, επιβάλλεται και από τις δύο πλευρές να ψάχνουν και να ενδιαφέρονται για το αντίστοιχο κίνημα και στο προεδρικό και στο σύνταγμα διότι μιλάμε για τον ίδιο Λαό.


 Το κοινό που μας ενώνει είναι η Ελληνική μας σημαία που κυματίζει και στις δύο περιπτώσεις και ο υπερκομματικός χαρακτήρας!


 Όλοι μαζί αδέλφια για την Εθνική ανεξαρτησία και Λευτεριά από το κομματικό κατεστημένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου